logo
Welcome on BPMI partner site English | Pусский
Ştiri
MEGA este foarte apreciată de către Gartner şi Forrester, companie care produce rapoarte pentru a...
Evenimente apropiate
Procese eficiente şi managementul arhitecturii companiei   De ce să vă înregistraţi la...
.
árnyék

Webinars

Momentan nu sunt evenimente...

Newsletter înscrie-te

Demo on-line depre
produs

Soluţii

Scopul BPM International Ltd. este acela de a oferi sprijin profesional şi servicii conexe clienţilor săi cu ajutorul unor instrumente bazate pe  tehnologia EA astfel încât să poată obţine un avantaj competitiv semnificativ pe piețele lor specifice. Oferim sprijin clienţilor noştri în vederea optimizării activităţii lor prin alegerea instrumentelor corecte şi folosirea acestora în modul indicat. De asemenea, organizăm sesiuni de training pentru utilizatorii MEGA astfel încât procesul de implementare să se desfăşoare mai rapid şi fără probleme.

Este imposibil să fii liderde piaţă fără a avea capacitatea de a te adapta la schimbările continue, fără a face faţă provocărilor cu o atitudine proactivă şi nu în ultimul rând fără a fi capabil de a obţine rezultate superioare, investind mai puţine resurse decât competitorii.


 

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul analizei şi îmbunătăţirii de proces, MEGA are coordonatele necesare pentru a transforma întreaga activitate a unei o companii într-una trasparentă şi astfel uşor de gestionat de la cele mai importante variabile ale clientului până la detaliile activităţilor de zi cu zi. Acest lucru este inevitabil pentru funcţionarea lină şi raţionalizată şi, de asemenea, pentru proiecte ce au ca scop îmbunătăţiri şi optimizare semnificative.


MEGA  a fost lider de piaţă în rândul serviciilor EA timp de ani la rând. MEGA îşi datorează poziţia pe piaţă, focusării pe performanţă în afaceri şi totodată abilităţii sale de a livra servicii de valoare clienţilor ambiţioşi care doresc să optimizeze, transforme şi să reglementeze întreaga lor organizaţie.


Îmbunătăţirea controlului asupra operaţiunilor, gestionarea riscurilor pentru a putea îmbunătăţi performanţa de afaceri. MEGA GRC oferă soluţii pentru trei domenii principale.


Implicarea în organismele de standardizare internaţională şi în asociaţii profesionale a fost o practică strategică pentru MEGA încă de la fondarea sa. Acest lucru a permis companiei să ofere instrumente de platformă standard care ajută clienţii noştrii să rămână în prima linie în domeniu.


.