logo
Welcome on BPMI partner site English | Pусский
Ştiri
MEGA este foarte apreciată de către Gartner şi Forrester, companie care produce rapoarte pentru a...
Evenimente apropiate
Procese eficiente şi managementul arhitecturii companiei   De ce să vă înregistraţi la...
.
árnyék

Webinars

Momentan nu sunt evenimente...

Newsletter înscrie-te

Demo on-line depre
produs

Produse


 Fiind un specialist recunoscut în EA, administraţie, risc şi conformitate, MEGA are mai mult de 75 000 utilizatori activi în 40 de ţări, beneficiind totodată de un software disponibil în cinci limbi.

Începând cu anul 1991, MEGA a oferit organizaţiilor programe profesionale de software pentru a-i ajuta să înţeleagă dar şi să reducă complexitatea operaţională, să implementeze auditul intern şi totodată să controleze riscurile implicite.

MEGA Suite este compus din patru categorii de instrumente:
- instrumente de modelare
- instrumente de control
- instrumente de transformare
- instrumente de comunicare  

Pachetul oferit de MEGA este unul modular. Fiecare modul poate fi folosit independent sau în combinaţie cu celelalte, în funcţie de natura proiectului. Toate produsele sunt construite pe o platformă comună. De asemenea, MEGA Suite oferă biblioteci standard și aplicaţii de tip cadru.


 

MEGA Suite oferă instrumente de modelare tip depozit în vederea susţinerii proiectelor bazate pe analiză de proces până la cele de risc şi până la maparea controlului pentru aplicaţii de analiză şi design

 


MEGA Suite oferă instrumente de control pentru: maparea datelor, identificarea relațiilor între riscuri şi control dar și afaceri, managementul fluxului de lucru, managementul de conținut și de raportare. Aceste instrumente ajută la coordonarea riscului, stabilirea unor controale, la conformitate și activități de audit și totodată asigură existenţa unei documentații corecte pentru a urmări și evalua informația.


MEGA Suite oferă instrumente de transformare pentru a organiza schimbări, simula noi organizații și pentru a planifica activitățile conexe.


Colaborarea este cheia succesului oricărui proiect. MEGA Suite oferă instrumente de comunicare și colaborare pentru a facilita schimbul de informații cu factorii de decizie și pentru a întări încrederea  părților interesate din întreprindere printr-un mediu de colaborare la nivel de organizație


MEGA a construit librării cu modele prestabilite dar şi cadre ce conţin instrucţiuni pentru a ajunge la standardele recunoscute în industrie. Aceste librării au fost construite pentru a eficientiza proiectele bazate pe aceste standarde.


MEGA Suite este construit pe o platformă solidă ce conţine o bază de stocare partajată foarte eficientă în stocarea şi folosirea informaţiei. Platforma conţine următoarele servicii standard:


.