logo
Welcome on BPMI partner site English | Pусский
Ştiri
MEGA este foarte apreciată de către Gartner şi Forrester, companie care produce rapoarte pentru a...
Evenimente apropiate
Procese eficiente şi managementul arhitecturii companiei   De ce să vă înregistraţi la...
.
árnyék

Webinars

Momentan nu sunt evenimente...

Newsletter înscrie-te

Demo on-line depre
produs


Ca distribuitor al liderului de piaţă, Mega Enterprise Architecture (EA) Software, scopul nostru este acela de a introduce MEGA cu cele peste 20 de componente ale sale în cadrul companiilor din Europa Central-Estică.


Datorită reţelei noastre de parteneri care se află într-o continuă expansiune şi numărul de utilizatori MEGA creşte în mod constant. Partenerii noştri se numără printre cele mai apreciate companii de management şi consultanţă IT, iar ţelul nostru este acela de a intra în contact cu şi mai mulţi viitori parteneri, astfel încât să putem onora cererea numeroasă din regiune.


Misiunea noastră este aceea de a atrage atenţia asupra beneficiilor abordării serviciilor EA în rândul managerilor şi consultanţilor şi nu în ultimul rând asupra soluţiilor unice EA pe care MEGA le oferă.
 

În cadrul raportului Magic Quadrant din 2012, Gartner a desemnat MEGA drept lider în domeniu între companiile ce oferă soluţii EA . În cazul în care sunteţi interesat/ă să vedeţi raportul complet, îl puteţi descărca accesând link-ul de mai jos.


.